Privé zwemles

Vanaf 4 jaar


Privé zwemles is een uitstekende manier om de zwemvaardigheid van uw kind snel onder de knie te krijgen. Het kan ook handig zijn bij het overwinnen van zwemangst. Het voordeel van de privé lessen is dat je kind op een meer individuele basis les krijgt en de lessen meer op maat zijn.


Lessen

Wij bieden privé zwemles aan voor kinderen die zowel in het diepe als in het ondiepe zwemmen. Kinderen die in het ondiepe zwemmen krijgen één op twee instructie. Kinderen die in het diepe zwemmen komen in een groep met maximaal drie kinderen. Indien u wilt dat uw kind altijd één op één instructie krijgt, dan kunnen wij u hiervoor de mogelijkheid bieden.

De lessen duren een half uur. Wij bieden ook de mogelijkheid op een uur privé zwemles.


Lestijden en wachtlijstinformatie

Zondag

Lestijd Niveau Wachttijd
15:00-16:00 uur 1 en 2 14 maanden
18:00-19:00 uur 3/4, B en C 8 maanden

Kosten

Inschrijfgeld: € 25,00
Lesgeld € 35,00 per les (30 min.)
Lesgeld € 50,00 per les (30 min. één op één instructie)


Leerlingvolgsysteem

Met het leerlingvolgsysteem 'Zwemscore’ kan je eenvoudig de voortgang van de zwemlessen volgen via internet. Na de eerste privé zwemles sturen wij de inloggegevens via e-mail.

Aanmelden
Schrijf je eenvoudig in voor privé zwemles. Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen, zullen wij spoedig contact opnemen voor plaatsing.
Proefles
Het is mogelijk om een proefles te volgen. De kosten zijn € 35,00. Naderhand bepaal je of je de lessen zou willen blijven volgen.